Forgalmi változások

Őszi villamospálya- és útfelújítások

Az ősz folyamán több villamosvonal is megújul. A szükséges és halaszthatatlan felújítási munkák miatt forgalomkorlátozások vannak az 1-es, az 1A, a 42-es, az 51-es, az 52-es és a 61-es villamos vonalán. A munkák miatt a közúti közlekedésben is jelentős forgalomkorlátozásokat kellett bevezetni, amelyek következtében nagyobb torlódásokra is fel kell készülniük az autóval közlekedőknek.

1-es és 1A villamos

Az 1-es villamos vonalán várhatóan december 15-éig tart a rekonstrukciós munkák első fázisa. Ebben az időszakban a Bécsi út és a Lehel utca között nem járnak a villamosok. Helyettük az 1V villamospótló busz a Bécsi út és a Lehel utca között (Pest felé a Szentlélek teret kihagyva); a 101V pedig Óbuda, Bogdáni út és a Lehel utca között közlekedik. A villamosok a Lehel utca és a Népliget M, illetve a Közvágóhíd H között a megszokott menetrend szerint közlekednek.

A felújítás miatt az Árpád hídon és a Róbert Károly körúton mindkét irányban jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani, amely komoly torlódásokat okoz az ide vezető útvonalakon.

Részletek a forgalomkorlátozásról ide kattintva olvashatók.

Térképeink kattintással nagyíthatók!

42-es villamos

A XIX. kerületi Ady Endre út felújítása miatt a 42-es villamos december 2-áig nem közlekedik, a teljes vonalon a 42V pótlóbusz szállítja utasainkat. A közúti közlekedésben jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani, a forgalom irányonként egy-egy sávon haladhat, egyik irányba a villamosvágányokra terelve.

A forgalomkorlátozások részleteiről ide kattintva olvashatnak bővebben.

Képünk kattintással nagyítható!

61-es villamos

A 61-es villamos a Zsemlye utcai híd felújítása miatt október 31-éig rövidített útvonalon, a Móricz Zsigmond körtér és a Zuhatag sor között közlekedik. A Széll Kálmán tér M és Hűvösvölgy között a 61V pótlóbusz szállítja utasainkat. A pótlóbusz közlekedésének gyorsítása érdekében a Hűvösvölgyi úton buszsávot jelöltünk ki. A környéken jelentős torlódásokra kell számítani a gépkocsival közlekedőknek. A megváltozott forgalmi rendről részletesen ide kattintva olvashatnak.

Képünk kattintással nagyítható!

Közlekedési változásokról percről percre
Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.