Forgalmi változások

Hétfőtől az Óbudai autóbuszgarázshoz közlekednek a 118-as autóbuszok

2013. szeptember 16-án, hétfőn az első járatindulástól a Budapest-Esztergom vasútvonal felújítási munkáihoz kapcsolódóan módosítjuk a 118-as autóbuszjárat vonalvezetését. Ettől az időponttól a járat a Szentlélek tér H-tól az Óbudai vasútállomás helyett csak az Óbudai autóbuszgarázsig közlekedik.

A 118-as buszok útvonala szeptember 16-tól az Óbudai autóbuszgarázs felé:

Szentlélek tér – Tavasz utca – Flórián tér – Szentendrei út – Bogdáni út – Huszti út – Bojtár utca – Kunigunda útja – Bojtár utca – Bécsi út – Pomázi út – Óbudai autóbuszgarázs.

A 118-as buszok útvonala szeptember 16-tól a Szentlélek tér felé:

Óbudai autóbuszgarázs – Törökkő utca – Csillaghegyi út – Bojtár utca – Huszti út – Bogdáni út – Szentendrei út – Serfőző utca – Árpád fejedelem útja – Szentlélek tér.

Az útvonalváltoztatás eredményeképp a 118-as buszok a továbbiakban nem érintik a Keled út, az Óbuda vasútállomás és a Pomázi út megállókat.

Közlekedési változásokról percről percre
Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.