Forgalmi változások

Zárva marad az id. Antall József rakpart

Az árvíz levonulása után, a Kossuth tér rekonstrukciójához kapcsolódóan folytatódik az id. Antall József rakpart lezárása. A rakpart Parlament melletti szakaszán kibővül a partfal, szélesebb lesz az útpálya, a mélygarázs számára pedig kijáratot létesül a rakpart felé, ahol jelzőlámpás csomópontot is kiépül.

A rakpart Parlament melletti szakaszán bővíteni fogják a partfalat, szélesítik az útpályát, a mélygarázs számára pedig kijáratot létesítenek a rakpart felé, ahol jelzőlámpás csomópontot építenek ki. Az építési munkák miatt a közúti forgalom a területen nem lehetséges.

A lezárás következtében két szakaszon járható a pesti alsó rakpart: a déli szakasza a Közraktár utcától a Széchenyi István térig, északi része pedig a Jászai Mari tértől a Dráva utcáig járható. A Széchenyi István téren az autósok számára mind a lehajtás, mind a felhajtás lehetséges. A rakpart északi szakaszán, észak felé haladva csak a Szent István parknál lehet le-, illetve felhajtani, azonban dél felé a Jászai Mari térig lehet rajta közlekedni. A jelenleg is érvényben lévő lezárás előreláthatólag augusztus második felében ér véget.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkavégzés idején a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a türelmet és a megértést.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.