Forgalmi változások

Közlekedési változások az árvíz utáni helyreállítás idején

Utolsó frissítés: 2013. június 21. 16:15

A  Budafoki úton a Szent Gellért tér irányában a június 18-án, kedden kezdődött közműépítés figyelembe vételével a Karinthy Frigyes út – Bertalan Lajos utca közötti szakaszra a célfogalmat leszámítva csak a tömegközlekedési járművek hajthatnak be, a Budafoki út egyéb szakaszain viszont a korlátozások megszűntek.


Pesti alsó rakpart

A pesti alsó rakpart Jászai Mari tér és Lánchíd közötti szakaszát a Parlament épülő mélygarázsának szivattyúzási munkái miatt csak augusztus 15-én nyitjuk meg, addig zárva marad.

2-es villamos

2

A 2-es villamosok június 23-án, vasárnap üzemkezdettől ismét áthaladhatnak a Lánchíd pesti aluljáróján, így ismét a Széchenyi rakpart (Kossuth Lajos tér M) végállomásig közlekednek. A 2V jelzésű villamospótló ezzel együtt ismét csak a Széchenyi rakpart (Kossuth Lajos tér M) és a Nyugati pályaudvar M között közlekedik a Kossuth Lajos tér átépítése miatt. A Kossuth Lajos tér átépítése idején érvényes forgalmi rendről ide kattintva tájékozódhatnak.

Margitsziget

4 6
26 234
  • A nagykörúti 4-es és 6-os villamosok ismét megállnak a Margitsziget megállóhelynél.
  • A 26-os autóbusz ismét a megszokott rend szerint, minden megállót érintve közlekedik. A 234-es autóbusz szombaton reggeltől ugyancsak a megszokott rend szerint, a teljes útvonalon közlekedik.

Királyok útja, Nánási út

34
934

Június 20-án, csütörtök  12 órától újra járható a Királyok útja, így ismét eredeti útvonalukon közlekedhetnek a 34-es és 934-es autóbuszok.

Egyéb korlátozások

104 104A122196 204
  •   Június 21-én, péntek reggeltől újra eredeti útvonalukon közlekednek a D11, D12 és D13 jelzésű hajók, azonban a D13-as hajójárat a Margitsziget, szállodák és a Margitsziget, Centenáriumi emlékmű megállóhelyen nem áll meg.
  • Június 21-én, péntek reggeltől a 122-es, 104-es, 104A, 196-os és a 204-es autóbuszok ismét megállnak az Újpest, Árpád út hajóállomás megállóhelyen.

 

 

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.