Híreink

Bemutatjuk Budapest új autóbuszait

Hét év után az idén tavasszal végre ismét új buszok érkeztek Budapestre. A három ütemben, májusban, júniusban, és júliusban bővülő flotta első tagjai április 30-án, kedden délután a nagyközönségnek is bemutatkoznak a Hősök terén, ahol az érdeklődők kívül-belül megtekinthetik a május 1-jétől munkába álló járműveket. A Fővárosi Önkormányzat közlekedésszervezője, a Budapesti Közlekedési Központ 150 új, Mercedes Citaro típusú, alacsonypadlós, klimatizált, a legkorszerűbb környezetbarát motorral szerelt szóló és csuklós autóbuszok fokozatos forgalomba állításával biztosítja, hogy a magyar fővárosban is kényelmes, megbízható, magas utazási komfortot nyújtó járművek közlekedjenek a régi, elavult, környezetszennyező autóbuszok helyett. Az új autóbuszokat a VT-Transman Kft. üzemelteti.

májusban forgalomba álló szóló és csuklós autóbuszokat bárki megtekintheti 2013. április 30-án, kedden délután a Hősök terén, déli 12 és este 7 óra között! A buszbemutatón a VT-Transman Kft. szakembereivel közösen kívül-belül megmutatjuk a fővárosi autóbuszflotta új darabjait, s azt sem rejtjük véka alá, milyen korszerű berendezések, megoldások segítenek abban, hogy az utazás ezentúl kellemes élményt jelentsen az utasoknak és a járművezetőknek egyaránt. Az új járművekről részletes információk az alábbi linken találhatók: https://bkk.hu/2013/04/ujbuszok/

Várunk tehát minden kedves érdeklődőt kedden délután a Hősök terén! Jöjjön el, és nézze meg, milyen autóbuszok járják május 1-jétől a főváros útjait!

Budapest, 2013. április 28.
Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.