Híreink

Új, hosszabb, folyamatos kiszolgálás a BKK jegy- és bérletpénztáraiban áprilistól

Pénztár (kis kép)

A tervezhetőbb, jobb kiszolgálás érdekében az egyes területek utazási, valamint jegy- és bérletvásárlási szokásaihoz igazítjuk a Budapesti Közlekedési Központ jegypénztárainak nyitvatartási idejét 2013. április 1-től, hétfőtől. Számos pénztár nyitva tartási ideje jelentősen nő, emellett minden fővárosi pénztárban folyamatos kiszolgálást nyújtunk.

2013. áprilisától jelentősen megváltozik a Budapesti Közlekedési Központ jegy- és bérletpénztárainak nyitvatartási rendje. Április 1-től, hétfőtől vezetjük be az utazási, jegy- és bérletvásárlási szokásokhoz igazított új nyitvatartási rendet – ez alól csak három, a H6-os hév vonalán levő állomás (Dunaharaszti külső, Szigetszentmiklós – Gyártelep, Ráckeve) jelent kivételt, ezek új nyitva tartása április 8-ától érvényes.

Kereslethez igazodó nyitvatartási idő

Számos jegy- és bérletpénztár nyitvatartási ideje változik meg.

 • 23 pénztár esetében a kereslethez igazodva, a korábbiakhoz képest fél – két és fél órával meghosszabbított nyitva tartással állunk utasaink rendelkezésére.
 • 15 pénztár esetében a kereslethez igazodva, a korábbiakhoz képest fél – két és fél órával rövidül a nyitvatartási idő.
 • Mind az 5, jelenleg hó közi osztott nyitva tartással üzemelő pénztárunk esetében (ahol a tárgyhó 1-10-e között, majd 11-étől a hónap végéig különböző volt a nyitva tartási rend) új, egész hónap során egységes nyitvatartási rendet vezetünk be.
 • 4 pénztárunk hétköznapokon az eddigieknél hosszabb, szombaton és vasárnap viszont rövidebb nyitva tartással várja az utasokat.
 • A Vörösmarty téri metróvégállomáson szombaton és vasárnap hosszabb nyitva tartással találkozhat az utazóközönség.
 • A H6-os hév vonalán Soroksár, Hősök tere állomásnál pénztárunk csak heti két napot (hétfő és csütörtök), 3 további állomáson (Dunaharaszti külső, Szigetszentmiklós – Gyártelep, Ráckeve) pedig csak heti egy-egy napot lesz nyitva.
 • 1 pénztárunk – az Óbuda, Bogdáni úti autóbusz-végállomásnál található – a fenti időponttól véglegesen bezár.

A jegy- és bérletpénztárak új nyitva tartási idejét ezen a linken ismerhetik meg. Az április 1-jén, húsvéthétfőn érvényes nyitva tartási rendről ide kattintva tájékozódhatnak.

Folyamatos nyitva tartás

Budapesti pénztárainkban (kivéve Soroksár, Hősök tere esetében) április 1-jétől nyitvatartási idejükben folyamatosan biztosítjuk a jegy- és bérletvásárlás lehetőségét, az eddig megszokott 20 perces technikai szünetek miatti leállások megszűnnek.

Jegy- és bérletvásárlás a H6-os hév vonalán

2013. április 8-ától, hétfőtől jelentősen megváltozik a H6-os hév vonalán négy pénztár nyitva tartása, amely az alábbiak szerint alakul majd:

 • Soroksár, Hősök tere: hétfőnként és csütörtökönként 5:00 – 20:00 (az új nyitva tartási rend már április 1-jétől érvényes!);
 • Dunaharaszti-külső: keddenként 5:00 – 20:00;
 • Szigetszentmiklós – Gyártelep: szerdánként 5:00 – 20:00;
 • Ráckeve: péntekenként 5:00 – 20:00.

A bérlettel közlekedő utasainknak javasoljuk, hogy bérletüket a fenti nyitva tartási napokon, a korábbiaknál hosszabb nyitva tartási időben, elővételben vásárolják meg. A jegyhez jutás lehetőségét a vonatokon szolgálatot teljesítő jegyvizsgálóknál folyamatosan biztosítjuk. Kollégáink a hév-szerelvényeken teljes árú hév-jegyet, 50%-os és 90%-os kiegészítő hév-menetjegyeket, vonaljegyet, gyűjtőjegyet, átszállójegyet és Budapest 24 órás jegyet értékesítenek.

Budapest, 2013. március 30.

Budapesti Közlekedési Központ


Kapcsolódó hír:

Kategória: Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.