Forgalmi változások

Tavaszi menetrend a hajójáratokon

A tavasz beköszöntével, március 18-ától, hétfőtől hajójárataink ismét gyakrabban közlekednek. Újra jár a D12-es járat, ezáltal a D11-es vagy a D12-es hajók valamelyikére munkanapokon 30 percenként szállhatnak fel utasaink a járatok közös szakaszán. Hétvégéken ismét járnak a D13-as hajók.

Tavaly nyáron nagy sikert aratott az utasok körében a menetrendszerű hajójáratok elindítása. A tavasz beköszöntével, március 18-ától, hétfőtől a hajók ismét gyakrabban közlekednek. Újra jár majd a Kopaszi-gát (Rákóczi híd) és a Rómaifürdő között a D12-es járat, a reggeli és a délutáni csúcsidőszakban 60 percenként. Ezáltal csúcsidőben a továbbra is 60 percenként közlekedő D11-es vagy a D12-es hajók valamelyikére 30 percenként felszállhatnak utasaink közös szakaszukon. Hétvégenként pedig ismét járnak a Kopaszi-gát (Rákóczi híd) és a Rómaifürdő között 60 percenként induló D13-as hajók. A hajójáratok – ahogyan korábban hírt adtunk róla – ismét megállnak majd a Haller utca kikötőnél, továbbá újra kikötnek a Szent Gellért tér (Szabadság-híd) hajóállomáson is.

A hajójáratok tavaszi idénymenetrendjei az alábbi linkeken érhetőek el:

D11-es hajó: Kopaszi-gát (Rákóczi-híd) – Újpest, Árpád út

D11-es hajó: Újpest, Árpád út – Kopaszi-gát (Rákóczi híd)

D12-es hajó: Kopaszi-gát (Rákóczi-híd) – Rómaifürdő

D12-es hajó: Rómaifürdő – Kopaszi-gát (Rákóczi-híd)

D13-as hajó: Kopaszi-gát (Rákóczi-híd) – Rómaifürdő

D13-as hajó: Rómaifürdő – Kopaszi-gát (Rákóczi-híd)

A BKK köszöni az utasok eddigi megértését és türelmét, mert célja az, hogy újra egyre többen vehessék igénybe a tavaszi idénymenetrend szerint közlekedő hajójáratokat.

Budapest, 2013. március 14.
Budapesti Közlekedési Központ


Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.