Forgalmi változások

Szombaton 14 órától 16 óráig a Kossuth Lajos téren demonstrációt tartanak

December 8-án, szombaton 14 órától 16 óráig a Kossuth Lajos téren demonstrációt tartanak, ezért a Vidékfejlesztési Minisztérium épülete előtt korlátozásokra kell számítani. A 70-es és a 78-as trolibuszok és a 115-ös busz terelve közlekedik.

A 70-es és a 78-as trolibuszok terelve, a Vértanúk tere – Báthory utca – Szemere utca – Kálmán Imre utca útvonalon haladnak. A Honvéd utcai megálló kimarad, a trolikra ideiglenesen a Kálmán Imre utcában a Szemere utcai kereszteződés után lehet felszállni.

A 115-ös busz az Árpád híd M felé a Vértanúk tere – Báthory utca – Szemere utca, a Boráros tér felé pedig a Honvéd utca – Báthory utca – Vértanúk tere – Nádor utca módosított útvonalon halad. Az útvonal-módosítás megállóhelyet nem érint.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a rendezvény idején is zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta esetleges kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. december 7.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.