Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés

Demonstráció miatt forgalomkorlátozások várhatók Kossuth Lajos tér környékén

2012. december 2-án, vasárnap 14 és 18 óra között demonstráció miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a Kossuth Lajos tér térségében. A korlátozások érintik a 2-es villamos, valamint a 70-es és a 78-as trolibuszok forgalmát is.

A 70-es és a 78-as trolibuszok december 2-án, vasárnap 14 és 18 óra között a Vértanúk terén fordulnak vissza az Erzsébet királyné útja, aluljáró; illetve a Keleti pályaudvar (Garay utca) M felé, emiatt ebben az irányban nem érintik a Honvéd utcai megállóhelyet, a járatokra a Kálmán Imre utcában, a Szemere utca keresztezése után kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet felszállni.

A 2-es villamosok december 2-án, vasárnap 14 és 18 óra között rövidített útvonalon, Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér M megállóhelyek között közlekednek. Ebben az időszakban a villamosok nem érintik a Szalay utca megállóhelyet és a Jászai Mari tér végállomást.

115-ös autóbuszok december 2-án, vasárnap 14 és 18 óra között terelt útvonalon közlekednek, a buszok minden megállóhelyüket érintik.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a rendezvény idején a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta esetleges kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését.

Budapest, 2012. november 30.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.