Híreink

BKV-s egyenruhában tevékenykedik egy csaló

Pénztár (kis kép)

BKV-s egyenruhában, hamisított kedvezményes éves BKK-bérleteket árul egy férfi, különböző közintézmények területén. Kérjük utasainkat, hogy vásárláskor minden esetben legyenek körültekintőek.

Utasaink részéről több panasz érkezett egy magát Barabás Attilának nevező, BKV-s egyenruhában tevékenykedő csalóval szemben. Az iskolákban, óvodákban, rendelőintézetekben és bankokban felbukkanó személy hamis kedvezményes éves bérleteket értékesít a gyanútlan vásárlóknak. A csaló elkéri a vásárló eredeti, fényképes bérletigazolványát, valamint készpénz előleget, majd eltűnik azokkal.

Kérjük a károsultakat, hogy a hatósági bejelentést minden ilyen esetben tegyék meg! A BKK munkatársai a hamisgyanús bérleteket elkobozzák és ismeretlen tettes ellen feljelentést tesznek.

Kérjük utasainkat, hogy a jegyek és bérletek megvásárlásakor járjanak el körültekintően. Csak BKK-s pénztárakban, vagy hivatalos viszonteladótól vásároljanak értékcikkeket! Felhívjuk a figyelmet, hogy 2013-as értékcikkeket jelenleg még nem árusítunk.

Budapest, 2012. november 14.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.