Forgalmi változások

Az FTC–DVSC TEVA labdarúgó mérkőzés miatt forgalomkorlátozások várhatók vasárnap a Népliget környékén

November 11-én, vasárnap délután rendezik az Albert Flórián Stadionban az FTC–DVSC TEVA bajnoki labdarúgó mérkőzést. A rendezvény miatt a rendőrség a közlekedést nem korlátozza, de az esetleges rendbontások miatt szükség lehet majd a közösségi közlekedés korlátozására.

Amennyiben a rendőrség elrendeli a Könyves Kálmán körút Elnök utca és Gyáli út közötti szakaszának lezárását, abban az esetben az 1-es villamosokat rövidített útvonalon, csak a Bécsi út és a Salgótarjáni utca között közlekedtetjük. Amennyiben erre a lezárásra sor kerül, úgy a 103-as autóbuszokat terelve és meghosszabbított útvonalon közlekedtetjük, a Salgótarjáni utcáig.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a rendezvény idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A forgalomkorlátozások okozta esetleges kellemetlenségek miatt az arra közlekedők türelmét és megértését kérjük és köszönjük!

Budapest, 2012. november 9.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.