Forgalmi változások

A XXII. kerületben világháborús bombák hatástalanítása miatt forgalomkorlátozás várható

November 26-án délelőtt a XXII. kerületi Budafok-Háros vasúti megállóhely közelében több II. világháborús lövedéket találtak a vasútépítési munkálatok során. 22 órától bizonytalan ideig a Nagytétényi út lezárásra kerül, ezért a lezárás ideje alatt az erre közlekedő autóbuszok terelve közlekednek.


A tűzszerészek munkálatai miatt teljes egészében elzárják a forgalom elől a 6-os számú főút Vilmos utcai felüljáró és Hajó utca közötti, valamint a Nagytétényi út Háros utca és Sörház utca közötti szakaszát. A lezárás ideje alatt terelve közlekednek a 33-as, a 114-es, a 213-as, a 214-es és a 973-as jelzésű buszjáratok. A terelt útvonal mindkét irányban a Nagytétényi út – Háros utca – Széchenyi utca – Pannónia utca – Tóth József utca. Irányonként kimaradnak a Háros vasútállomás és Vágóhíd utca elnevezésű megállóhelyek. A lezárások a tűzszerészeti munkálatok befejezéséig tartanak.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a lezárás idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A lezárások következtében okozott kellemetlenségek miatt kérjük és köszönjük az erre közlekedők megértését és türelmét!

Budapest, 2012. november 26.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.