Híreink

Forgalomszámlálás a Széll Kálmán téren

Jelenleg zajlanak a Széll Kálmán tér felújításának és a budai fonódó villamosközlekedés megteremtésének tervezési munkái, melyhez kapcsolódóan a BKK nagyszabású forgalomszámlálást végeztet. A fejlesztéssel érintett területeken belül számos helyen kerül sor egy teljeskörű – a gépjármű-, utas-, gyalogos- és kerékpáros-forgalom mértékének és irányának pontos meghatározását célzó – forgalomfelmérésre, hogy a precíz tervezéshez megfelelő mennyiségű és minőségű adat álljon rendelkezésre.

A forgalomszámlálás 2012. október 2-4. között (kedden, szerdán és csütörtökön), valamint 2012. október 9-11. között (kedden, szerdán és csütörtökön) a reggeli és délutáni órákban a Széll Kálmán tér egész területén, valamint a 17-es és 19-es villamosvonalak mentén, Margit híd budai hídfője térségében és a Bem rakparton fog zajlani.

A gyalogos- és utasforgalomról utazási szokásokat felmérő kérdőívek segítségével igyekszünk valós és pontos képet kapni, melyhez a kikérdezettek közreműködésére van szükség.

Kérjük a környéken közlekedők, a Széll Kálmán teret nap mint nap használók türelmét a kikérdezést végzőkkel szemben és szíves együttműködésüket az utazási szokásokat felmérő kérdőívek kitöltéséhez, hogy ezzel elősegítsék a megújuló tér tervezését.

 

Budapest, 2012. október 1.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.