Forgalmi változások: Tömegközlekedés

A téli menetrend szerint nem közlekedik a 234-es busz

A Békásmegyer és Óbuda margitszigeti tömegközlekedési kapcsolatát biztosító idényjellegű autóbuszjárat, a 234-es busz az idei évben október 14-én, vasárnap közlekedik utoljára. A korábbi tájékoztatásunknak megfelelően az autóbusz-viszonylatot a nyári időszakban közlekedtetjük, így legközelebb 2013. május 1-jétől utazhatnak utasaink ismét ezzel a járattal.

A Margit híd Margitszigetre vezető szárnyhídjának átadása után – figyelembe véve utasaink és a III. kerületi polgármester kérését – a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV új autóbuszjáratot indított a Nyugati pályaudvar és Békásmegyer között 234-es jelzéssel.

Az idényjelleggel közlekedő 234-es járat a nyári időszakban, az idei évben június 1. és október 14. között közlekedik, 2013-tól pedig minden évben május elejétől október közepéig közlekedik majd. Mindezek értelmében az idei évben utoljára október 14-én, vasárnap közlekedik a 234-es autóbusz. Az óbudai szakaszon a járat indulási idejében a 134-es autóbusz közlekedik teljes üzemidőben.

 

Budapest, 2012. október 10.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.