Híreink

Járműrongálások szombat este és vasárnap hajnalban

Járműrongálások a hétvégén: egy metrókocsit beszennyező kilencfős csapatot elfogtak szombat este a rendőrök, azonban a vasárnap hajnali buszrongáló – bár a járművezető megpróbálta feltartani – elmenekült.

Egy kilencfős csapat rongált meg egy metrókocsit szeptember 22-én, szombaton este az M2-es metró vonalán. A vélhetően ittas tagokból álló társulat a metróvonal belvárosi szakaszán szállt fel a metróra, és a Batthyány téren szálltak le a járműről, addig azonban amit lehet, megrongáltak a szerelvényen: ablaküvegeket törtek ki, az üléseket a helyükről felszedték, illetve a metrókocsiban vizeltek. A metróról a Batthyány téren leszálló társaságot a rendőrök elfogták és előállították.

Szeptember 23-án, vasárnap hajnali fél ötkor Csepel, Csillagtelep végállomáson egy 35-ös autóbusz utasterét firkálta össze egy rongáló. A járművezető észlelte a károkozást és a fiatalember feltartóztatása céljából becsukta a busz ajtajait, a rongáló azonban a busz ablakán kimászva elmenekült.

A BKK és a BKV számára a vandálok évente többszázmillió forint kárt okoznak. Kérjük, aki rongálást észlel járműveinken vagy a közlekedési infrastruktúrán, jelezze a legközelebbi munkatársunknak vagy a 258-4636-os telefonszámon a BKK 24 órás ügyfélszolgálatán.

Budapest, 2012. szeptember 23.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.