Forgalmi változások

A Kamaraerdei úti útépítés miatt szombaton a 87-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik

Szeptember 29-én, szombaton a Kamaraerdei utat a Dózsa György út és a Szomjas Gáspár utca közötti szakaszon lezárják útépítés miatt, ezért a 87-es autóbusz egész nap módosított útvonalon közlekedik.

A  Mechanikai Művek végállomás felé kimarad a Szép utca és Dűlő út megálló. A busz a 88-as és a 187-es busz végállomásán visszafordul és a Kamaraerdei út – Repülőtéri út – Balatoni út – Dózsa György út útvonalon éri el a Mechanikai Művek végállomást.

A Kosztolányi Dezső tér végállomás felé ugyancsak terelve, a Dózsa György út – Balatoni út – Kánai út – Tippan utca – Tóváros utca – Tóberek utca – Repülőtéri út –– Kamaraerdei út útvonalon közlekednek az autóbuszok. Kimarad a Szép utca és Dűlő út megálló, a buszra Kamaraerdőben a 88-as és a 187-es autóbusz végállomásán lehet felszállni.

A 87-es autóbusz a terelt útvonalon érintett megállóhelyeken – Kamaraerdő és a Mechanikai Művek között – nem áll meg.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkavégzés idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta esetleges kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. szeptember 28.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.