Forgalmi változások

Vasárnap délután forgalomkorlátozásokra kell számítani Újpesten az Újpest-Debrecen labdarúgó mérkőzés idején

Szeptember 2-án, vasárnap 16:30-tól az újpesti Szusza Ferenc Stadionban Újpest-Debrecen labdarúgó mérkőzést tartanak. Biztonsági okokból délután 14 és este 20 óra között lezárják a közúti forgalom elől a Megyeri utat a Váci út és Fóti út közötti szakaszon, az Irányi Dániel utcát pedig a Megyeri út és a Labdarúgó utca között.

A lezárások miatt egyes tömegközlekedési járatok is módosított útvonalon közlekednek majd:

Az Újpest, Fóti út irányába tartó 96-os autóbuszok 14 és 20 óra között nem érintik az Aschner Lipót tér, a Szusza Ferenc Stadion, a Tungsram és a Béla utca megállókat. A terelt útvonalon közlekedő járatra ideiglenesen a 147-es autóbusz Megyeri út, Fiumei út és Megyer, Julianus barát utca megállóiban lehet felszállni.

Az Újpest-Központ M irányába tartó 147-es autóbuszok 14 és 20 óra között nem érintik az Aschner Lipót tér, az Irányi Dániel utca és a Baross utca megállókat. A terelt útvonalon közlekedő járatra ideiglenesen a 30-as és a 30A jelzésű autóbusz Megyeri út (Fóti út), Baross utca és Irányi Dániel utca megállóiban lehet felszállni.

Az Újpalota, Szentmihályi út irányába közlekedő 196-os autóbuszok 14 órától 20 óráig nem érintik az Aschner Lipót tér és a Szusza Ferenc Stadion megállókat. A terelt útvonalon közlekedő járatra a 30-as autóbuszok Fóti út (Megyeri út), Megyeri temető, Megyer, Szondi utca, (a Keleti pályaudvar irányú) Megyeri temető, majd a 104-es és a 204-es buszok Fóti út, Béla utca és Tungsram megállóiban lehet felszállni.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a mérkőzés idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan és biztonságos legyen a forgalom. Az esetleges kellemetlenségek miatt utasaink türelmét és megértését kérjük és köszönjük!

Budapest, 2012. augusztus 31.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.