Híreink

Pályahiba miatt csütörtökön és pénteken rövid ideig tartó várakozásra kell számítani az M3-as metró vonalán Újpest Központ M irányában, a végállomáshoz közeli megállókban

Az észak-déli metró szerelvénye a Határ út állomáson (kis kép)

2012. augusztus 2-án, csütörtökön az éjszakai ellenőrzés során az Újpest Központnál lévő végállomási kitérőnél a BKV szakemberei olyan pályahibát találtak, ami miatt az M3-as metró szerelvényei a szokásosnál lassabban tudnak csak visszafordulni. A végállomási kitérőben bevezetett 5 km/órás sebességkorlátozás miatt Újpest Központ M irányában torlódások alakultak ki, ezért a szerelvények a végállomás előtti megállókban csúcsidőben esetenként rövid ideig, de maximum 2-3 percig várakozhatnak.

A vágánykapcsolat cseréjét a BKV szakemberei igyekeznek a szombati üzemkezdetig elvégezni, de ma, illetve pénteken még kisebb fennakadásokra kell számítani. Az utazási idő a vonal északi szakaszán legfeljebb 5 perccel növekedhet csúcsidőben. A BKK és a BKV a megnövekedett utazási idő miatt ezúton is kéri és köszöni az arra közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. augusztus 2.
Budapesti Közlekedési Központ
BKV Zrt.

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.