- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Kezdődik a tanítás, változik a menetrend

Szeptember 3-án, hétfőn kezdődik a tanítás az általános és középiskolákban. A nyári időszakhoz képest megváltozó utazási igényekhez igazodva változik a tömegközlekedési járatok közlekedési rendje is. 2012. szeptember 3-ától, hétfőtől a BKK járatai a tanítási időszakban érvényes menetrend szerint közlekednek.

A 2012/2013-as tanév szeptember 3-án, hétfőn kezdődik. A BKK járatai a megváltozó utazási igényekhez igazodva szeptember 3-án üzemkezdettől a tanítási időszakban érvényes menetrend szerint közlekednek. Fontos felhívni arra is a figyelmet, hogy több járat esetében eltér egymástól a hétfőtől csütörtökig és a pénteken érvényes menetrend, ezért kérjük utasainkat, hogy utazásuk előtt tájékozódjanak a járatok indulási idejéről.

Az első félév során az őszi szünet október 28-ától november 4-éig tart. A téli szünet december 22-étől 2013. január 2-áig, míg a második félévben a tavaszi szünet 2013. március 28-ától április 2-áig tart. Ebben az időszakban járataink az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek. Az ünnepek környékén érvényes közlekedési rendről a Budapesti Közlekedési Központ a későbbiekben részletes tájékoztatást ad majd.

A járatok pontos menetrendjéről a www.bkk.hu oldalon és a megállóhelyi hirdetményekből tájékozódhatnak utasaink.

Budapest, 2012. augusztus 30.

Budapesti Közlekedési Központ