- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Kerülje a sorban állást és váltson szemeszterbérletet!

Hamarosan kezdődik a tanév , ilyenkor érdemes szemeszterbérletet váltani a diákoknak: elkerülhetik a havi sorban állást és több mint 1000 forintot spórolhatnak.

Az érvényes nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező utasaink a 2012-2013-as tanévre is válthatnak szemeszterbérletet. A BKK bérlete 2012. szeptember 1-jétől 2013. február 1-jéig, öt hónapon keresztül érvényes, elsősorban tehát a felsőoktatási félévhez igazodik, de az alap- és középfokú képzésekben részt vevő tanulók számára is jó vétel lehet. A szemeszterbérlet olcsóbb, mintha öt különálló havibérletet vásárolnánk: 19250 forint helyett ugyanis a szemesztere szóló bérlet csak 18000 forintba kerül.

A bérlet a BKK Akácfa utcai központi bérletpénztárában, valamint a Batthyány téren, a Boráros téren, a Déli pályaudvarnál, a Határ útnál, a Kálvin térnél, a Keleti pályaudvarnál, a Móricz Zsigmond körtérnél, a Népligetnél, a Nyugati pályaudvarnál, az Örs vezér terén, a Puskás Ferenc Stadionnál, a Széll Kálmán téren és Újpest-Központnál található pénztárainkban váltható meg.

A szemszerterbérletet váltóknak nem kell havonta cserélgetni a bérletszelvényüket és csak egyszer kell sorban állni a bérletért.

A szemeszterbérlet – mint a többi, a BKK által kibocsátott napi-, többnapos és hetijegy és bérlet is – Budapest közigazgatási határán belül valamennyi BKK-járatra, továbbá a Volánbusz és a MÁV-START meghatározott járataira és munkanapokon a BKK dunai hajójárataira érvényes.

A szemeszterbérlet főbb ismérvei:

Budapest, 2012. augusztus 29.

Budapesti Közlekedési Központ