Forgalmi változások

Augusztus 27-én éjféltől néhány órára megváltozik a 6V jelzésű villamospótlók forgalmi rendje a Blaha Lujza térnél

A 2012. augusztus 27-éről, hétfőről augusztus 28-ára, keddre virradó éjszaka 0 óra és hajnali 4 óra között a Blaha Lujza térnél a Fővárosi Csatornázási Művek által végzett karbantartási munkálatok miatt a 6V jelzésű villamospótló autóbuszok egyik irányban sem tudnak megállni a villamos peronszigetnél lévő Blaha Lujza tér M elnevezésű megállójukban. Helyette a járatra a Széll Kálmán tér M irányában a 923-as autóbuszok Népszínház utca, illetve Blaha Lujza tér M, a Móricz Zsigmond körtér irányában pedig a 923-as autóbuszok Blaha Lujza tér M elnevezésű megállóban lehet felszállni.

A fenti időszakban, az augusztus 27-éről 28-ára virradó éjszaka pálya-karbantartási munkák miatt közlekednek villamospótló autóbuszok a 6-os villamos vonalán, amelyről korábbi tájékoztatásunk ezen a címen érhető el.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkavégzés idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta esetleges kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. augusztus 24.
Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.