A Budai Vár útfelújítási munkálatai miatt hétfőn üzemkezdettől ismét lezárjuk a közúti forgalom elől a Bécsi kapu téri főbejáratot

Folytatjuk a Budai Vár útfelújítási munkálatait. Szeptember 3-ától ismét lezárjuk a Bécsi kaput teljes szélességében, ezért közúti forgalomkorlátozásokra és tömegközlekedési változásokra is számítani kell.
A Budai Vár útfelújítása miatt szeptember 3-án, hétfőtől várhatóan szeptember 12-én, szerdán hajnalig az alábbi közúti forgalomkorlátozásokra kell számítani:

A Bécsi kapu a fenti időszakban teljesen le lesz zárva.
Az Országház utcába a közúti […]

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink, Közlemények | Szóljon hozzá most!

Kerülje a sorban állást és váltson szemeszterbérletet!

Hamarosan kezdődik a tanév , ilyenkor érdemes szemeszterbérletet váltani a diákoknak: elkerülhetik a havi sorban állást és több mint 1000 forintot spórolhatnak.

Az érvényes nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező utasaink a 2012-2013-as tanévre is válthatnak szemeszterbérletet. A BKK bérlete 2012. szeptember 1-jétől 2013. február 1-jéig, öt hónapon keresztül érvényes, elsősorban tehát a felsőoktatási félévhez […]

Kategória: Közlemények | Szóljon hozzá most!

Vasárnap délután forgalomkorlátozásokra kell számítani Újpesten az Újpest-Debrecen labdarúgó mérkőzés idején

Szeptember 2-án, vasárnap 16:30-tól az újpesti Szusza Ferenc Stadionban Újpest-Debrecen labdarúgó mérkőzést tartanak. Biztonsági okokból délután 14 és este 20 óra között lezárják a közúti forgalom elől a Megyeri utat a Váci út és Fóti út közötti szakaszon, az Irányi Dániel utcát pedig a Megyeri út és a Labdarúgó utca között.
A lezárások miatt egyes […]

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | Szóljon hozzá most!

Szeptember 1-jétől 9-éig késő este csak a Közvágóhíd és a Puskás Ferenc Stadion között jár az 1-es villamos

Szeptember 1-jétől (szombattól) szeptember 9-ig (vasárnapig) késő esténként pályakarbantartási munkák miatt az 1-es villamosok csak a Közvágóhíd H és a Puskás Ferenc Stadion M között közlekednek, a Bécsi út és a Puskás Ferenc Stadion M között villamospótló autóbuszokkal lehet utazni.
Az utolsó, teljes vonalon közlekedő 1-es villamosok a fenti napokon a Közvágóhíd H végállomásról 21:15-kor, […]

Kategória: Híreink, Közlemények | Szóljon hozzá most!

A szombati Pozsonyi Piknik idején módosított útvonalon közlekednek a 75-ös és a 76-os trolibuszok

Szeptember 1-jén, szombaton rendezik meg a XIII. kerületben a Pozsonyi Pikniket. Az egésznapos rendezvény idején a környéken életbe lépő közúti zárások mellett változásokra kell számítani a 75-ös és a 76-os trolibusz járataink forgalmi rendjében is.
A Pozsonyi Piknik idején, szeptember 1-jén szombaton egész napra lezárják a közúti forgalom elől a Pozsonyi út Radnóti Miklós utca és […]

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | Szóljon hozzá most!