- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Vízvezeték-karbantartási munkák miatt szerda délutánig módosított útvonalon közlekednek a 114-es, a 233E és a 941-es autóbuszok

Július 30-án, hétfőn üzemkezdettől augusztus 1-jén, szerdán délután 16 óráig vízvezeték-karbantartási munkákat végeznek a XXII. kerületi Rózsakert utca – Rákóczi utca kereszteződésében, ezért a 114-es, a 233E és a 941-es autóbuszok módosított útvonalon közlekednek.

A 114-es és a 233E jelzésű autóbuszok mindkét irányban a VII. utca – Terv utca – Gyula vezér út – Rákóczi út – Rózsakert utca terelt útvonalon közlekednek, nem érintve a Terv utca megállót. A módosított útvonalon közlekedő buszokra a Baross Gábor-telep, Ispiláng utca, valamint Budatétény vasútállomás (Campona) irányában a 941-es autóbuszok Rózsakert utca megállójában, míg a Kosztolányi Dezső tér, illetve az Uránia irányában a VII. utcában a Rózsakert utca kereszteződése előtti ideiglenes Terv utca megállóban lehet felszállni.

A 941-es autóbuszok Budatétény irányban a VII. utca – Terv utca – Gyula vezér út – Rákóczi út – Rózsakert utca terelt útvonalon közlekednek, nem érintve a Terv utca megállójukat. Módosított útvonalukon a VII. utcában a Rózsakert utca kereszteződése előtti ideiglenes Terv utca megállóban lehet felszállni. A Móricz Zsigmond körtér irányában a buszok a Rózsakert utca – Rákóczi út – Gyula vezér út – Terv utca terelt útvonalon haladnak. A módosított útvonalon közlekedő buszok nem érintik a Terv utcai megállót, ideiglenes megálló ebben az irányban nincs.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkavégzés idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta esetleges kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. július 30.

Budapesti Közlekedési Központ