Közlemények

Vihar miatt fennakadásokra kell számítani a fővárosban

A vasárnap este Budapestre lecsapó vihar miatt több viszonylaton is fennakadásokra kell számítani. A járatok közlekedését a viharos szél miatti fakidőlések és a lezúdult nagy mennyiségű csapadék akadályozza.

A lezúduló nagy mennyiségű csapadék miatt több szakaszon pótlóbuszok közlekednek a 3-as, a 28-as, és az 52-es villamosok egy-egy szakaszán. A 60-as villamos (Fogaskerekű Vasút) vonatai a Városmajorból csak a Svábhegyig közlekednek, mivel a Művész út és a Széchenyi-hegy között fa dőlt a pályára. A Svábhegy és a Széchenyi-hegy között pótlóbusz közlekedik. Ugyancsak fakidőlés akadályozza a Margitszigeten a 26-os autóbusz közlekedését. A 16-os, a 87-es, a 88-as, a 99-es, a 124-es és a 272-es jelzésű autóbuszok a terelt útvonalon közlekednek. A H5-ös (szentendrei) HÉV Békásmegyer és Szentendre között csak egy vágányon közlekedik.

A Budapesti Közlekedési Központ és a BKV szakemberei mindent megtesznek annak érdekében, hogy mihamarabb helyreálljon a megszokott forgalmi rend. Kérjük utasainkat, figyeljék munkatársaink helyszíni tájékoztatását. Egyúttal megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük.

Budapest, 2012. július 29.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.