Híreink

Szurkoljon villamoson a magyar csapatnak!

A „Magyar Olimpiai Csapat Szurkolói Villamosa”, a 1551 pályaszámú TW6000-es típusú villamos (kis kép)

A Budapesti Közlekedési Központ és a BKV is örömmel csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, melynek keretében holnaptól – a londoni ötkarikás játékok idejére – útjára indul a Magyar Olimpiai Csapat Szurkolói Villamosa. A magyar csapat arculati elemeit magán viselő, trikolor hannoveri jármű ma mutatkozott be a Deák téren. Az eseményen Fábián László olimpiai bajnok öttusázó és dr. Nébald György olimpiai bajnok kardvívó, illetve a szervezők és támogatók mellett részt vett Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója is.

A „Magyar Olimpiai Csapat Szurkolói Villamosa”, a 1551 pályaszámú TW6000-es típusú villamos utastereA szervezett ingyenes szurkolói klubok közel 16 éve érhetőek el a nagyközönség számára. A Teamforce sportmarketing ügynökség idén arra gondolt, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával egy különleges, mozgó olimpiai klubot hoz létre. Az ötlet megvalósításához a BKK és a BKV egy 27 méter hosszú, TW 6000 típusú „hannoveri” villamost biztosított, ami 2012. július 27-én, péntektől kezdődően az ötkarikás játékok 16 napja alatt hétköznapokon és hétvégéken az 1-es, a 3-as és a 61-es villamosok vonalán, menetrend szerinti járatként közlekedik majd.

Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója (balra), Szűcs Zsuzsa az Uniqua Biztosító marketing igazgatója (középen) és Fábián László olimpiai bajnok öttusázó (jobbra) a „Magyar Olimpiai Csapat Szurkolói Villamosán”A szervezők legfontosabb célja az volt, hogy közelebb hozzák, elérhetőbbé tegyék a magyar emberek számára a sport közösségi élményét – idén olyan helyszínen, ahol folyamatosan sok ember fordul meg, és a lehető legtöbb korosztály képviselteti magát. A villamoson található két LCD televízió jóvoltából az utasok egy percre sem maradnak majd le a londoni játékokról, ráadásul az MTV adása alatt moderátor segítségével szurkolhat majd mindenki a magyar csapatnak. Ezen túlmenően a villamoson megtekinthető tablón az idén 100 éves BKV Előre SC olimpikonjaira emlékezünk, akik természetesen nemcsak a BKV-nak, de egész Magyarországnak is dicsőséget szereztek.

A „Magyar Olimpiai Csapat Szurkolói Villamosa”, a 1551 pályaszámú TW6000-es típusú villamosA BKK honlapján, illetve Facebook oldalán külön Szurkolói Kvízt is indított, melynek keretében augusztus 12-éig folyamatosan kérdéseket teszünk majd fel a régmúltból és a közelmúltból. A helyesen válaszolók BKK-s ajándékcsomagokat és szurkolói relikviákat nyerhetnek. A kvízjáték a www.bkk.hu/szurkoloikviz oldalon érhető el.

Számunkra is kiemelten fontos, hogy a közösség erejével, közös szurkolással támogassuk olimpikonjainkat és lehetőségeinkhez mérten – a társadalmi felelősségvállalás megnyilvánulásaként – részt vállaljunk minden olyan esemény szervezésében, amelyek az összefogást hirdetik, vagy egyszerűen csak jobbá, élhetőbbé teszik a városi életet.

Budapest, 2012. július 26.

Budapesti Közlekedési Központ
BKV Zrt.

Menetrend az 1 és az 1A villamoson

Menetrend a 3-as és a 61-es villamoson

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.