Híreink

Műszaki okok miatt hétfőtől is az eddigi, ideiglenes forgalmi rend marad érvényben a H5-ös (Szentendrei) HÉV vonalán

Vasárnap, az éjszakai órákban kiderült, hogy a karbantartási munkálatok miatti vágányzár műszaki okok miatt július 16-án, hétfőn üzemkezdettől is megmarad, azaz egyelőre a korábban jelzett ideiglenes forgalmi rend, illetve pótlás marad továbbra is érvényben.

A korábban kiadott közleményünkben írtuk, hogy a H5-ös (Szentendrei) HÉV vonalán végzett karbantartási munkák utolsó üteme július 9-én, hétfőn üzemkezdettől július 15-én, vasárnap üzemzárásig tart a Batthyány tér és a Szentlélek tér között. Ezen időszak alatt a szerelvények a Szentlélek tér és Békásmegyer, illetve a Szentlélek tér és Szentendre között járnak, a menetrendjükben feltüntetett indulási időpontoknak megfelelően, a Szentlélek tér és a Batthyány tér között pedig a H5 jelzésű HÉV-pótló autóbuszokkal közlekedhetnek utasaink.

Július 16-án, hétfőn üzemkezdettől tehát továbbra is a fentiek maradnak érvényben. A vágányzár feloldásának, illetve az állandó forgalmi rend visszaállításának időpontjáról később adunk majd tájékoztatást.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a karbantartási munkák idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. Az okozott kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. július 16.
Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.