Közlemények

Korlát-felújítási munkák miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani szerdától a Rákóczi hídon

A BKK beruházásában a Duna felett átívelő Rákóczi hídon és a kapcsolódó – Soroksári út és Nádorkert feletti – közúti hídszerkezeteken felújítási munkák kezdődnek augusztus 1-jén, a munkákat kisebb-nagyobb forgalomkorlátozások mellett végzik majd a szakemberek. 

Felújítási munkák kezdődnek 2012. augusztus 1-jén, szerdán a Rákóczi hídon, valamint a kapcsolódó – a pesti oldalon a Soroksári út, a budai oldalon a Nádorkert feletti – hídszerkezeteken. A munkák során korlát-felújítási munkákat végeznek, amelyek a közúti forgalom korlátozását is szükségessé teszik.

A pesti hídfő környékén a munkafolyamatok előrehaladásától függően több alkalommal lezárják a szélső forgalmi sávot, emiatt torlódásokra kell számítani. A lezárásokra hétköznap napközben is sor kerül majd, ezt a Budapesti Közlekedési Központ igyekszik úgy szervezni, hogy a jelentős torlódást okozó lezárások 2012. szeptember 1-jéig befejeződjenek.

Szeptember 1-je után a forgalomkorlátozással járó munkákat napközben sávszűkítés mellett, éjszakánként és hétvégén pedig sávlezárás és sebességkorlátozás mellett végzik a szakemberek. A munkálatok várhatóan október közepéig tartanak majd.

A munkavégzés idején a 103-as autóbusz menetideje a kialakuló torlódások miatt néhány perccel megnövekedhet.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. Az alkalmanként kialakuló torlódások miatt az erre közlekedők megértését és türelmét kérjük és köszönjük!

Budapest, 2012. július 31.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.