Híreink

Július 17-étől 20-áig a villamosperon helyett a járdánál állnak meg a 6V villamospótlók a Mester utca és a Corvin-negyed M megállóhelyeken

Július 17-én, kedden 0 órától július 20-án, péntekig minden nap éjfél és hajnali 4 óra között karbantartási munkákat végez a Fővárosi Csatornázási Művek a IX. kerületben, a Ferenc körúton a Mester utca és az Üllői út között, a 4-es és a 6-os villamosok sínpályáján. Ebben az időszakban a 6V jelzésű villamospótló autóbuszok a munkavégzés miatt nem tudnak majd a villamospályán haladni, ezért a Széll Kálmán tér M irányában a Mester utca és a Corvin-negyed M, a Móricz Zsigmond körtér irányában pedig a Mester utca megállóikat a 923-as éjszakai buszok azonos elnevezésű megállóikba, azaz a villamosperontól a járdához helyezzük át. Korábbi közleményünket – amelyből kiderül, hogy ezeken a napokon villamospótló autóbuszok járnak a 6-os villamosok helyett – ide kattintva érhetik el.

Ugyanebben az időszakban, július 17-én, kedden 0 órától július 20-án, péntekig minden nap éjfél és hajnali 4 óra között villamosvágány-javítási munkákat végzünk. Ezért a Széll Kálmán tér irányában a 6V villamospótló autóbuszokra a Petőfi híd, budai hídfő megállóban nem a villamosperon mellett, hanem a 203-as, a 203A, a 212-es és a 918-as buszok azonos elnevezésű megállójában, a Boráros tér H megállóban szintén nem a villamosperon mellett, hanem a villamospótló autóbuszok azonos elnevezésű megállóhelyén lehet felszállni. A Móricz Zsigmond körtér irányában a Boráros tér H megállóban nem a villamosperon mellett, hanem a 918-as autóbusz azonos elnevezésű megállójában, a Petőfi híd, budai hídfő megállóban szintén nem a villamosperon mellett, hanem a 212-es és a 918-as autóbuszok azonos elnevezésű megállójában lehet felszállni a 6V villamospótló autóbuszokra.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a karbantartási munkák idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A korlátozások által okozott kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. július 16.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.