Híreink

Filmforgatás miatti forgalomkorlátozások július 27-e és augusztus 1-je között a Magyar Állami Operaház mögötti területen

Az „A Good Day to Die Hard” című film augusztus végéig tartó forgatása miatt a közeljövőben is több alkalommal kell forgalomkorlátozásokra számítani Budapesten. Július 27-e, péntek és augusztus 1-je, szerda között a Magyar Állami Operaház mögötti területen forgatnak majd.

A filmforgatás miatt a következő forgalomkorlátozásokra kell számítani:

  • Július 27-én, pénteken 0 órától augusztus 1-jén, szerdán 24 óráig megállási tilalom lesz életben a Lázár utca Hajós utca és Dalszínház utca közötti szakaszán, valamint a Hajós utca Andrássy út és Lázár utca közötti szakaszán.
  • Július 29-én, vasárnap 0 órától 31-én, kedden 24 óráig tilos lesz megállni az Andrássy út Nagymező utca és Káldy Gyula utca közötti szakaszán a Bajcsy-Zsilinszky út irányában, valamint a Bajcsy-Zsilinszky közben, emellett a Hajós utca 14-26. és 17-27. szám előtt területein, a Lázár utca Dalszínház utca és Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszán, illetve a Révay utca Dobó utca és Dalszínház utca közötti szakaszán.
  • Július 29-én, vasárnap reggeli 6 órától július 31-én, kedden délután 18 óráig lezárják a Bajcsy-Zsilinszky közt, a Hajós utca Andrássy út és Lázár utca közötti szakaszát, a Lázár utca Hajós utca és Dalszínház utca közötti szakaszát, a Dalszínház utca Lázár utca és Andrássy út közötti szakaszát valamint a Révay utca Dobó utca és Dalszínház utca közötti szakaszát.

A lezárások miatt az Apor Vilmos tér irányában közlekedő 105-ös autóbuszok július 29-én, vasárnap üzemkezdettől 31-én, kedden üzemzárásig, a Csepel, Csillagtelep irányában közlekedő 979-es autóbuszok pedig a 29-ei éjszakai üzemkezdettől az augusztus 1-jei, szerda hajnali üzemzárásig nem tudnak megállni az Opera M elnevezésű megállójukban, ezért azt körülbelül 50 méterrel hátrébb, az Andrássy úton a Nagymező utca kereszteződése elé helyezzük át.

A további forgatási időpontokról és a hozzájuk kapcsolódó forgalmi változásokról a későbbiekben adunk tájékoztatást. A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a filmforgatás idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A korlátozásokkal járó kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. július 26.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.