Híreink

A Kinizsi utcai csatornaépítés miatt a hétvégén a Kálvin tér M irányában módosított útvonalon közlekednek

Július 28-án, szombaton üzemkezdettől 29-én, vasárnap üzemzárásig a ferencvárosi Kinizsi utcai csatornaépítés miatt a 83-as járat a Kálvin tér M irányában módosított útvonalon közlekedik. Nem érinti az Üllői út, a Ráday utca és a Közraktár utca megállókat, terelt útvonalán azonban a 923-as éjszakai buszok Corvin-negyed M, Mester utca megállóiban, a Boráros tér H elnevezésű, Közraktár utcában található villamospótló-megállóban, majd a 979-es buszok Zsil utca megállójában lehet felszállni a járatra.

Mint arról korábban tájékoztatást adtunk, várhatóan október végéig a ferencvárosi Csarnok téren átépítési munkálatokat végeznek, így a 83-as, a 979-es és a 979A jelzésű járatok továbbra is módosított útvonalon közlekednek mindkét irányban, és nem érintik a Vámház körút megállójukat. Terelt útvonalukon a járatokra a Csarnok tér (Mátyás utca) elnevezésű, a Mátyás utcában létesített ideiglenes megállóban, majd a 15-ös és a 115-ös buszok Török Pál utca megállójában lehet felszállni.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkavégzések idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta esetleges kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. július 27.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.