Híreink

Útszűkület Csepelen a Weiss Manfréd út – Corvin út csomópontban

2012. június 30-án, szombaton reggel 7 órától a Csepeli Gerincút építésének munkálatai miatt a XXI. kerületben a Weiss Manfréd út – Corvin út csomópontban kb. 100 méter hosszan 2X1 forgalmi sávra szűkül az útpálya. A munkálatok várhatóan július közepéig tartanak majd, ez idő alatt további kisebb forgalmi rend változásokra még számítani kell, de az építés ideje alatt a 2X1 sávon történő közlekedés folyamatosan biztosított lesz.

A Budapesti Közlekedési Központ beruházásaként Európai Uniós társfinanszírozással épülő Csepeli Gerincút megvalósulásával terveink szerint egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a Csepel-sziget közlekedése, egyúttal jelentősen csökkennek az agglomeráció településein élők környezeti terhei, és mérséklődik a lakóövezetben az átmenő forgalom.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkavégzés idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta esetleges kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

2012. június 29.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.