Híreink

Rendezvény miatti forgalomkorlátozások szombaton a Vértanúk terén

Június 16-án, szombaton 9 és 10 óra között rendezvény miatt lezárják a V. kerületi Vértanúk terét. A rendezvény miatt az erre közlekedő tömegközlekedési járatok útvonala módosul.

A 70-es és a 78-es trolibuszok az Erzsébet királyné útja, aluljáró, illetve a Keleti pályaudvar M (Garay utca) és a Honvéd utca között szállítják utasainkat, a Kossuth Lajos tér M megállóhelyet nem érintik.

A 115-ös autóbuszok a Boráros tér H irányában terelve közlekednek, emiatt nem érintik a Kossuth Lajos tér M, a Széchenyi utca, a Zrínyi utca és a Szende Pál utca megállóhelyeket. Helyettük a buszokra a Bajcsy-Zsilinszky útnál a 72-es és 73-as trolibuszok megállóhelyén, az Arany János utca M állomásnál a 109-es busz megállóhelyén, a Hild téren és a Széchenyi István téren a 16-os autóbuszok megállóhelyén lehet felszállni.
A 115-ös autóbuszok az Árpád híd M irányában nem érintik a Kossuth Lajos tér M megállóhelyet. Ebben az irányban ideiglenes megállóhelyet nem jelöltünk ki, a buszokra Hold utca és a Markó utca megállókban lehet felszállni.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a rendezvény idején a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük utasaink megértését és türelmét.
 
Budapest, 2012. június 15.
Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.