Híreink

Június 23-án, 24-én, 30-án és július 1-jén filmforgatás miatt forgalomkorlátozások lesznek, illetve terelt útvonalon közlekedik majd több autóbuszjárat

Június 23-án, szombaton, 24-én, vasárnap, majd 30-án, szombaton és július 1-jén, vasárnap az „A Good Day to Die Hard” című film forgatása miatt a Józsefváros és a Ferencváros egyes útszakaszain forgalomkorlátozásokra kell számítani, amelyek miatt több autóbuszjáratunk is módosított útvonalon közlekedik majd.

Június 23-án, szombaton hajnali 3-tól várhatóan éjfélig lezárják az Üllői út Szabó Ervin tér és Mária utca, illetve Kinizsi utca közötti szakaszát. 24-én, vasárnap 0 órától várhatóan 23.30-ig a Baross utcát zárják le a Szabó Ervin tér és a Mária utca között. Mindemellett június 30-án, szombaton hajnali 3 órától másnap, július 1-jén, vasárnap várhatóan 23.30-ig ismét az Üllői út Szabó Ervin tér és Mária utca, illetve Kinizsi utca közötti szakasza kerül lezárásra.

A fentiek következtében több autóbuszjárat is módosított útvonalon közlekedik majd:

  • A 115-ös autóbuszok június 23-án, szombaton, valamint június 30-án szombaton és július 1-jén, vasárnap a Boráros tér H (Közraktár utca) irányában nem érintik a Köztelek utca, a Ráday utca, a Bakáts tér és a Boráros tér megállóikat. Helyettük terelt útvonalán a járatra a 9-es és a 109-es buszok Szentkirályi utca, majd a 923-as buszok Corvin-negyed M és Mester utca megállóiban lehet felszállni.
  • Szintén június 23-án, szombaton az éjszakai üzemkezdettől várhatóan éjfélig, valamint június 30-án, szombaton 3 órától a hajnali üzemzárásig, a június 30-ai éjszakai üzemkezdettől a július 1-jei, vasárnapi hajnali üzemzárásig, majd az azt követő éjszakai üzemkezdettől várhatón 23.30-ig módosított útvonalon közlekednek a 914-es, a 914A, a 950-es, a 979-es, a 979A éjszakai buszok, azonban a terelés megállóhely-kimaradással nem jár.
  • A 109-es és a 909-es autóbuszok június 24-én 0 óra és 23:30 között a Kőbánya alsó vasútállomás irányában nem érintik a Szentkirályi utca megállójukat. Terelt útvonalukon a járatokra a 15-ös, illetve a 115-ös autóbuszok Köztelek utca megálljában lehet felszállni. A Kálvin tér M irányában ugyanezen járatok nem érintik a Szentkirályi utca és a Kálvin tér M megállókat. Terelt útvonalukon a 83-as járat Üllői út megállójában, majd az ideiglenes Kálvin tér M megállóban (az Üllői úton a Szabó Ervin tér után) lehet felszállni a buszokra.
  • A 115-ös autóbuszok június 24-én a Boráros tér H (Közraktár utca) irányában nem érintik a Ráday utca, a Bakáts tér és a Boráros tér megállóikat. Terelt útvonalukon a járatra a 923-as buszok Corvin-negyed M és Mester utca megállóiban lehet felszállni.

terelt útvonalak 06_23

terelt útvonalak 06_24

terelt útvonalak 06_30

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a forgatás idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A korlátozásokkal járó kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. június 22.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.