Híreink

Forgalomkorlátozások az 50 Nap, 50 Maraton rendezvény idején, szombaton

Az 50 Nap, 50 Maraton rendezvénysorozat Londonig tartó futásának rajtját június 2-án, szombaton 12.00 órai indulással rendezik meg Csepelen. A futás elején Csepel 300 éves alapításának tiszteletére iskolások is kísérik a futókat, emiatt a Kossuth Lajos utca – és az itt közlekedő járataink – forgalmában körülbelül 10-15 perces zárásra, várakozásra kell számítani. Amennyiben a lezárás időtartama hosszabbra nyúlna, autóbuszaink körülbelül 12 óra és a futók elhaladásának időpontja között a Kossuth Lajos utca és a Szent Imre tér zárása miatt módosított útvonalon közlekednek, az alábbiak szerint.

A 35-ös autóbuszok Pesterzsébet irányában módosított útvonalon közlekednek, így nem érintik a Karácsony Sándor utca és a Szent Imre tér megállókat; a módosított útvonalon érintett ideiglenes megállók a 36-os, 148-as, 152-es és a 159-es buszok II. Rákóczi Ferenc út, Karácsony Sándor utca H és Szent Imre tér H megállói. Csillagtelep irányában a buszok nem érintik a Szent Imre tér, a Karácsony Sándor utca és a Széchenyi István utca megállókat; az ideiglenes megállók a 71-es autóbuszok Kiss János altábornagy utca, Károli Gáspár utca és Karácsony Sándor utca megállói.

A 36-os autóbuszok Csepel, Csillagtelep irányában módosított útvonalon közlekednek, így nem érintik a Szent Imre tér, a Karácsony Sándor utca, a Széchenyi István utca, Szent István út, a Völgy utca megállókat; az ideiglenes megállók a 71-es buszok Kiss János altábornagy utca, Károli Gáspár utca és Karácsony Sándor utca megállói. Pestszentlőrinc irányában a 36-os buszok forgalmában nincs változás.

A 148-as autóbuszok Csepel, Soroksári rév irányában módosított útvonalon közlekednek, nem érintve a Szent Imre tér, a Karácsony Sándor utca és a Széchenyi István utca megállókat; az ideiglenes megállók a 71-es buszok Kiss János altábornagy utca, Károli Gáspár utca és Karácsony Sándor utca megállói. Kőbánya-Kispest M irányában a 148-as buszok forgalmában nincs változás.

A 151-es autóbuszok mindkét irányban módosított útvonalon közlekednek. Csepel, Határ utca irányában a buszok nem érintik a Szent Imre tér, a Karácsony Sándor utca és a Széchenyi István utca megállókat. Az ideiglenes megállók a 71-es autóbuszok Kiss János altábornagy utca, Károli Gáspár utca és Karácsony Sándor utca megállói. Pesterzsébet irányában a buszok nem érintik a Karácsony Sándor utca és a Szent Imre tér megállókat; a módosított útvonalon érintett ideiglenes megállók a 36-os, 148-as, 152-es és a 159-es buszok II. Rákóczi Ferenc út, Karácsony Sándor utca H és Szent Imre tér H megállói.

A 152-es autóbuszok a Királyerdő út irányában módosított útvonalon közlekednek, nem érintve a Karácsony Sándor utca és a Széchenyi István utca megállókat. Az ideiglenes megállók a 71-es autóbuszok Károli Gáspár utca és Karácsony Sándor utca megállói. Csepel, Szent Imre tér irányában a 152-es buszok forgalmában nincs változás.

A 159-es autóbuszok a Szent László utcai lakótelep irányában módosított útvonalon közlekednek, nem érintve a Karácsony Sándor utca, a Széchenyi István utca, és a Szent István út megállókat. Az ideiglenes megállók a 71-es autóbuszok Károli Gáspár utca és Karácsony Sándor utca megállói. Csepel, Szent Imre tér irányában a 152-es buszok forgalmában nincs változás.

A fenti terelésekre akkor kerül sor, ha a rendezvény időtartama miatt ez szükségessé válik.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a lezárás idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A korlátozások miatti kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. június 1.

Budapesti Közlekedési KözpontKategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.