Közlemények

Filmforgatás miatti lezárások a hétvégén

Az „A Good Day to Die Hard” című film forgatása miatt június 30-án, szombaton 11 órától 24 óráig lezárják az M3-as autópálya kivezető szakaszát a Kassai tér és a Sárrét park között. A forgalom a főpálya melletti szervizúton egy sávban haladhat, ezért javasoljuk, hogy az autópálya kivezető szakaszára a XV. kerületben, a Széchenyi utcai, a Szerencs utcai vagy a Szentmihály úti csomópontban hajtsanak fel.

Július 1-jén, vasárnap 0 órától este 22 óráig lezárják a Nyugati téri felüljárót, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utat a Nyugati tér és az Alkotmány utca között. Emellett a környéken több helyen megállási tilalomra is számítani kell. A javasolt elkerülő útvonal északi irányban a Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Szemere utca – Szent István körút – Váci út, déli irányban a Váci út – Victor Hugo utca – Pannónia utca – Honvéd utca – Alkotmány utca – Bajcsy Zsilinszky út útvonal.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a filmforgatás idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A korlátozásokkal járó kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. június 29.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.