Közlemények

Változások a tömegközlekedésben és a parkolási rendben a pünkösdi hosszú hétvégén

Az előttünk álló pünkösdi hosszú hétvége napjain változik a tömegközlekedési és a parkolási rend. 2012. május 26-án, szombaton a tömegközlekedési járatok a szokásos hétvégi, 27-én és 28-án, vasárnap és hétfőn pedig az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek.

Tömegközlekedés

Május 26-án, szombaton a tömegközlekedési járatok a szokásos hétvégi menetrend szerint közlekednek.

Május 27-én és 28-án, Pünkösd vasárnapján és hétfőjén a tömegközlekedési eszközök az ünnepi (illetve, ha a járat menetrendjében nincs ilyen, akkor a vasárnapi vagy a hétvégi) menetrend szerint járnak Budapesten.

A menetrendekről és a megváltozó közlekedési rendről a www.bkv.hu oldalon tájékozódhatnak.

Parkolás, ügyfélszolgálati nyitvatartás

Május 28. (hétfő) ünnepnap, egyúttal munkaszüneti nap, így a parkolás ezen a napon díjmentes a közterületi várakozóhelyeken. Ez alól azonban kivételt képeznek egyes, főleg turisztikailag kiemelt területek (mint például a Citadella, a Budai Vár vagy a Margitsziget), ahol előfordulhat, hogy a parkolásért ezen a napon is fizetni kell. Ezért kérjük a gépjárművel közlekedőket, hogy figyeljék a parkolókban kihelyezett tájékoztatókat!

A munkaszüneti nap parkolási és teherforgalmi ügyfélszolgálatunk nyitva tartását is érinti. Az ügyfélszolgálati iroda a hosszú hétvégén zárva tart.

Minden kedves utasunknak és közlekedőnek kellemes pihenést kívánunk a hosszú hétvégére!

Budapest, 2012. május 25.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.