- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Ideiglenesen változik az 59-es villamosok végállomása

A Szent János kórháznál lévő hurokvágányban végzett munkák miatt május 11-én, pénteken üzemzárásig és május 14-én, hétfőn üzemkezdettől üzemzárásig, az 59-es villamosok nem használhatják a végállomásukat. Emiatt a szerelvények a Szent János kórháztól továbbközlekednek a 61-es villamosok Budagyöngye megálljáig és ott fordulnak vissza. A villamosok Farkasrét, Márton Áron tér felé a 61-es villamosok Nagyajtai utca megállójától szállítanak utasokat. A Szent János kórháznál az 59-es villamosokra Farkasrét, Márton Áron tér felé is a 61-es villamos megállójában lehet felszállni.

Május 12-13-án, szombaton és vasárnap az 59-es jelzésű villamosok csak Farkasrét, Márton Áron tér és a Széll Kálmán tér M között közlekednek. Az 59-es villamosok a Széll Kálmán téren a saját megállóhelyüket nem használhatják, ehelyett a 18-as villamos végállomása melletti megállóhelyen szállhatnak fel a járatra utasaink.

Az 59-es villamosok indulási ideje nem változik. A kellemetlenségek miatt utasaink elnézést és megértését kérjük és köszönjük!

Budapest, 2012. május 10.

Budapesti Közlekedési Központ