Híreink

Karbantartási munkák miatt a 12-es és a 14-es villamosok módosított rend szerint közlekednek

A BKK által elindított villamospálya-rekonstrukciós program keretében május 11-én, pénteken, majd 12-én, szombaton 20.00 órától üzemzárásig az újpesti Pozsonyi utcában, az Angyalföld kocsiszín előtt síncserét végez a BKV. Az esti órákban végzett munkák a 12-es és a 14-es villamosok forgalmát érintik.

A 12-es villamosokkal május 11-én, pénteken a 19.50-es rákospalotai indulástól kezdődően, a késő esti üzemzárásig rövidített útvonalon, Rákospalota, Kossuth utca és a Tél utca között lehet utazni. Az Angyalföld kocsiszíntől az utolsó, teljes útvonalon közlekedő villamos 19.55-kor indul.

Május 12-én, szombaton a villamosok Angyalföld kocsiszín felé teljes útvonalukon, Rákospalota, Kossuth utca irányában azonban 20.04-től csak a Tél utcai megállótól közlekednek. Angyalföld kocsiszíntől az utolsó, teljes útvonalon közlekedő villamos 19.44-kor indul.

A Tél utcai megálló és Angyalföld kocsiszín között a 30-as, 30A és 230-as autóbuszok igénybe vételét ajánljuk. Amennyiben ebben az időszakban utasaink a 30-as buszcsalád igénybevételével kívánják elérni az Angyalföld kocsiszín megállót, a villamosról átszállva természetesen nem szükséges új jegyet lyukasztaniuk, ellenőreink a villamoson érvényesített jegyeket elfogadják.

A 14-es villamosok május 11-én, pénteken a Lehel tér irányában a 19.52-es káposztásmegyeri indulástól, míg másnap, május 12-én, szombaton a másik irányban, Káposztásmegyer irányában a 19.54-es Lehel téri indulástól nem állnak meg az Angyalföld, kocsiszín megállóhelyen. Ezt a megállót a 30-as, 30A és 230-as autóbuszokkal lehet elérni, amelyre az Újpest-Központ M, a Tél utca, illetve a Gyöngyösi utca megállókban biztosítunk átszállási lehetőséget a villamosról.

Amennyiben ebben az időszakban utasaink a 30-as buszcsalád igénybevételével kívánják elérni az Angyalföld kocsiszín megállót, a villamosról átszállva természetesen nem szükséges új jegyet lyukasztaniuk, ellenőreink a villamoson érvényesített jegyeket elfogadják.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a karbantartási munkák idején a forgalom a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen. Az átszállások okozta kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük az erre közlekedő utasaink szíves megértését és türelmét!

Budapest, 2012. május 10.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.