Híreink

Korlátozások a szombati Újpest–Ferencváros labdarúgó mérkőzés miatt

Május 12-én, szombaton rendezik meg az Újpest FC–Ferencvárosi TC bajnoki labdarúgó mérkőzést az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. A szurkolók érkezése és távozása, valamint a mérkőzés idején forgalomkorlátozások várhatók a mérkőzés helyszínének környékén.

A kapcsolódó forgalomkorlátozások miatt 12 és 18 óra között a 96-os jelzésű autóbusz terelve közlekedik. Újpest, Fóti út végállomás irányában nem érintik az Aschner Lipót tér, Szusza Ferenc Stadion, Tungsram és Béla utca megállóhelyeket. Helyettük ideiglenesen 147-es autóbusz Megyeri út, Fiumei út és Megyer, Julianus barát utca megállókban állnak meg.

Ugyancsak 12 és 18 óra között 147-es autóbuszok Újpest-Központ M irányában nem érintik az Aschner Lipót tér, Irányi Dániel utca és Baross utca megállóhelyeket. Helyettük a 30, 30A és 230 jelzésű autóbuszok Megyeri út (Fóti út), Baross utca és Irányi Dániel utca megállóiban állnak meg ideiglenesen.

A 196-os autóbuszok 12 és 18 óra között Újpalota, Szentmihályú út irányában terelt útvonalon közlekednek, és nem érintik az Aschner Lipót tér illetve Szusza Ferenc Stadion megállóhelyeket. Helyettük ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg az autóbuszok:

  • Fóti út (Megyeri út): 30, 30A, 230-as autóbuszok megállóhelye,
  • Megyeri temető: 30, 30A, 230-as autóbuszok megállóhelye,
  • Megyer, Szondi utca: 30-as autóbuszok Keleti pályaudvar irányú megállóhelye,
  • Megyeri temető: 30, 30A, 230-as autóbuszok megállóhelye
  • Fóti út: 104-es és 204-es autóbuszok megállóhelye
  • Béla utca: 104-es és 204-es autóbuszok megállóhelye
  • Tungsram: 104-es és 204-es autóbuszok megállóhelye

A szurkolók kísérésének idejére, várhatóan 13.20 és 14.00, valamint 17.00 és 17.40 között a Rendőrség a Váci utat Újpest-Városkapu és a Megyeri út közötti szakaszon teljes szélességben lezárja. E lezárás idején több autóbusz-viszonylat is terelve közlekedik. Fontos megjegyezni, hogy Váci út lezárásnak idején a fent említett járatok forgalmában további korlátozások is várhatók.

A 104-es és 204-es autóbuszok várhatóan 13.20 és 14.00, valamint 17.00 és 17.40 között Dunakeszi és Békásmegyer felé nem érintik az Újpest-Központ M, Újpest Városkapu M, Váci út, Károlyi István utca, Zsilip utca, Megyeri út, Tungsram és Béla utca megállókat. Helyettük terelve, az István út–Deák Ferenc utca–Nádor utca–Fóti út–Váci út útvonalon közlekednek és az ezen a szakaszon érintett buszmegállókban állnak meg.

Rákospalota felé az autóbuszok nem érintik a Fóti út, Béla utca, Tungsram, Tímár utca, Zsilip utca, Károlyi István utca és Árpád út megállóhelyeket. Helyettük terelve a Nádor utca–Deák Ferenc utca–István út–Árpád út–Temesvár utca–Újpest-Központ–Temesvár utca útvonalon közlekednek. Az autóbuszok az ezen a szakaszon érintett megállóhelyeken állnak meg.

A 196-os jelzésű autóbuszokat a Váci út lezárása idején, 13.20 és 14.00, valamint 17.00 és 17.40 között saját útvonaluk helyett a 196A jelzésű buszok útvonalán közlekedtetjük. A korlátozás miatt nem érintik a Fóti út irányában Újpest-Városkapu M, Károlyi István utca, Zsilip utca, Megyeri út, Tungsram, Újpest, Fóti út megállóhelyeket. Újpalota irányában Aschner Lipót tér, Szusza Ferenc Stadion, Tímár utca, Zsilip utca és Károlyi István utca megállóhelyeket hagyják ki az autóbuszok.

A 3-as metró szerelvényei a szurkolók érkezése és távozása idején, várhatóan 13.00-kor és 17.40-kor, amíg a szurkolók el nem hagyják az állomás területét, nem állnak meg Újpest-Városkapu állomáson.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a forgalomkorlátozások idején a lehetőségekhez mérten zavartalan és biztonságos legyen a forgalom. Az esetleges kellemetlenségek és késések miatt utasaink türelmét és megértését kérjük és köszönjük!

Budapest, 2012. május 11.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.