Híreink

Hétfő és kedd este illetve éjszaka módosított útvonalon járnak a 98-as, 980-as és 46-os autóbuszok

Május 7-én, hétfőn 20.00 órától másnap, 8-án hajnali 4.30-ig, majd 20.00 órától másnap, 9-én hajnali 4.30-ig a XVII. kerület, Ferihegyi úti (rákoshegyi) vasúti átjáróban vágányszabályozási munkákat végeznek. Mivel ennek idejére az átjárót lezárják, ezért a fenti időszakban az átjárót elkerülve, módosított útvonalon közlekednek a 98-as, a 980-as és a 46-os autóbuszok.

A 98-as és a 980-as autóbuszok

  • Rákoscsaba illetve Rákoskeresztúr irányában nem érintik a Ferihegyi út, a Bulyovszky utca és a Széchenyi utca megállókat. Módosított útvonaluk során a 198-as autóbuszok Lőrinci út, Bánya part, Bulyovszky utca, majd Árpád fejedelem utca megállóiban lehet felszállni a 98-as, 980-as buszokra.
  • Kőbánya-Kispest illetve a Dél-pesti autóbuszgarázs irányában nem érintik a Széchenyi utca, a Bulyovszky utca, a Szabadság utca és a Rákoshegy vasútállomás megállókat. Módosított útvonaluk során a 198-as autóbuszok Árpád fejedelem útja, Bulyovszky utca, Bánya part, Szabadság utca, Rákoshegy, vasútállomás megállóiban lehet felszállni a 98-as, 980-as autóbuszokra.

A 46-os autóbuszok

  • Újpalota irányában nem érintik a Lőrinci út (Szabadság utca), a Rákoshegy, vasútállomás, a Ferihegyi út, a Bulyovszky utca és a Széchenyi utca megállókat. Módosított útvonaluk során a 198-as buszok Lőrinci út (Szabadság utca), Bánya part, Bulyovszky utca és Árpád fejedelem útja megállóiban lehet felszállni a 46-os autóbuszokra.
  • a Helikopter lakópark irányában nem érintik a Széchenyi utca, a Bulyovszky utca, a Szabadság utca és a Rákoshegy vasútállomás megállókat. Módosított útvonaluk során a 198-as buszok Árpád fejedelem útja, Bulyovszky utca és Bánya part megállóiban lehet felszállni a 46-os buszokra.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a lezárás idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A korlátozások miatti kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. május 7.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.