Híreink

Forgalomkorlátozások a Nemzeti Összetartozás Napja rendezvényei miatt

A Nemzeti Összetartozás Napja rendezvényei miatt a Kossuth Lajos tér környékén közlekedő járataink forgalmában június 3-án, vasárnap és június 4-én, hétfőn korlátozások várhatók.

A 2-es és a 2A jelzésű villamosok június 3-án, vasárnap 9 és 22 óra között, valamit június 4-én, hétfőn 7 és 9 óra között rövidített útvonalon a Közvágóhíd H, illetve a Boráros tér és a Kossuth Lajos tér M megállóhelyek között közlekednek, emiatt a Szalay utca megállót és a Jászai Mari téri végállomást nem érintik.

A 15-ös autóbuszok június 4-én, hétfőn várhatóan 7 és 9 között módosított útvonalon közlekednek, azonban a buszok valamennyi megállójukat érintik.

A 70-es és a 78-as trolibuszok június 4-én, hétfőn várhatóan 7 és 9 óra között – a rendőrség kérése esetén – rövidített útvonalon közlekednek: az Erzsébet királyné útja, aluljáró; illetve a Keleti pályaudvar M (Garay utca) és a Honvéd utca megállóhely között szállítják utasainkat.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a rendezvények idején a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A forgalomkorlátozások okozta kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük utasaink megértését és türelmét!

Budapest, 2012. május 31.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.