Híreink

Rendezvény miatt terelve közlekednek a 181-es és a 281-es autóbuszok

Május 4-én pénteken 11.00 és 13.00 óra között a IX. kerület Ifjúmunkás utca 1. előtt rendezvényt tartanak az Epreserdő utca és az Aranyvirág sétány közötti szakasz teljes lezárásával. Ebben az időszakban

  • az Aszódi utca irányába közlekedő 181-es autóbuszok módosított útvonalon, a lezárt szakaszt elkerülve haladnak, így nem érintik a Börzsöny utca, illetve az Aranyvirág sétány megállókat (sem az Ecseri út irányút, sem az Aszódi utca irányút). Forgalomtechnikai okokból ideiglenes megállókat a módosított útvonalon nem jelöltünk ki.
  • a Szakorvosi Rendelő irányába közlekedő 281-es autóbuszok szintén módosított útvonalon közlekednek, így nem érintik a Börzsöny utca illetve az Aranyvirág sétány megállókat. A buszokra terelt útvonalukon a 181-es illetve a 281-es járatok József Attila lakótelep illetve Távíró utca irányú, Lobogó utca nevű megállóhelyén lehet felszállni.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a rendezvény idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A korlátozások okozta kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését!

 

Budapest, 2012. május 1.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.