Híreink

Demonstráció miatt terelve közlekedik a 105-ös autóbusz szombaton délután

Május 12-én, szombaton 15.30-tól várhatóan 17.00-ig demonstrációt tartanak, amelynek résztvevői a Jókai utca – Aradi utca – Teréz körút – Andrássy út – Rippl-Rónai utca – Lendvay utca útvonalon vonulnak fel. Ebben az időszakban a 105-ös autóbuszok módosított útvonalon, az Andrássy út helyett a Podmaniczky utcán közlekednek, a következők szerint:

  • A Gyöngyösi utca irányában a buszok nem érintik a Bajcsy-Zsilinszky út M, az Opera M, az Oktogon M, a Kodály körönd M, valamint a Bajza utca M megállókat. A módosított útvonalon a járatra a 109-es autóbuszok Arany János utca M, majd a 72-es trolibuszok Podmaniczky utca, Nyugati pályaudvar M (Podmaniczky utca), Izabella utca, Szinyei Merse utca, Bajza utca, Munkácsy Mihály utca, majd Dózsa György út megállóiban lehet felszállni.
  • Az Apor Vilmos tér irányában a buszok nem érintik a Hősök tere M, a Bajza utca M, a Kodály körönd M, az Oktogon M, az Opera M és a Bajcsy-Zsilinszky út M megállókat. A módosított útvonalon a járatra a 72-es trolibuszok Dózsa György út, Rippl-Rónai utca, Podmaniczky utca, Szinyei Merse utca, Izabella utca, Nyugati pályaudvar (Podmaniczky utca), Bajcsy-Zsilinszky út, majd a 109-es autóbuszok Arany János utca M megállójában lehet felszállni.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a rendezvény idején a forgalom a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen. Az útvonal-módosítás okozta kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését.

Budapest, 2012. május 11.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.