Közlemények

Április végi, május eleji forgalmi változások több HÉV-vonalon

MX/A típusú HÉV szerelvény a H8-as (gödöllői) HÉV vonalán (kis kép)

Karbantartási munkákat végzünk a hosszú hétvége első 3 napján, április 28-án szombaton, 29-én vasárnap és 30-án hétfőn, majd a május 5-6-ai hétvégén a H8-as és H9-es, május 6-án vasárnap pedig a H5-ös HÉV vonalán.

Karbantartási munkákat végezünk az április 28-ától május 1-jéig tartó hosszú hétvégén a H8-as és H9-es HÉV vonalán Örs vezér tere és Kerepes állomás valamint Örs vezér tere és Csömör között.

A H8-as HÉV-ek ezeken a napokon Gödöllő és Kerepes állomások között közlekednek, a menetrendnek megfelelő követési időköz szerint.

A H9-es HÉV-ek a fenti napokon nem közlekednek.

A vonatok által nem érintett szakaszokon HÉV-pótló autóbuszok közlekednek:

  • A H8 Kórház jelzésű pótlóbuszok Örs vezér tere és Kerepes között járnak, Kistarcsa, Kórház érintésével.
  • A H8 Auchan jelzésű pótlóbuszok Örs vezér tere és Kerepes között közlekedik, az Auchan Liget áruház érintésével.
  • A H8A jelzésű pótlóbuszok Örs vezér tere és Cinkota között járnak.
  • A H9 jelzésű pótlóbuszok Örs vezér tere és Csömör között közlekednek.

A május 5-6-ai hétvégén Örs vezér tere és Cinkota között végeznek karbantartási munkákat. Ezeken a napokon a 8-as HÉV Gödöllő és Cinkota, a 9-es HÉV Csömör és Cinkota között közlekedik, a menetrendnek megfelelő követési időköz szerint. Örs vezér és Cinkota között H8/9 jelzéssel HÉV-pótló autóbuszok közlekednek.

Május 6-án, vasárnap 8:00 és 18:00 óra között a H5-ös HÉV vonalán Pomáz és Szentendre között végez karbantartási munkákat a BKV. Ebben az időszakban az eredetileg Szentendréig közlekedő vonatok Batthyány tér és Pomáz állomások között közlekednek a menetrendben meghirdetett követési időköz szerint. 8:05 és 17:55 között Pomáz és Szentendre között a H5 jelzésű HÉV-pótló autóbuszokkal lehet utazni.

A megváltozott HÉV-menetrendről és a pótlóbuszok menetrendjéről utasaink az állomásokon és a vonatokon kihelyezett hirdetményeken, valamint a BKV honlapján is tájékozódhatnak. A forgalmi változások miatt felmerülő esetleges kényelmetlenségek miatt az utazóközönség megértését és türelmét kérjük.

Budapest, 2012. április 26.

Budapesti Közlekedési Központ
BKV Zrt.

Kategória: Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.