Közlemények

Forgalomkorlátozások a Föld Órájához kapcsolódóan

Március 31-én, szombaton délután a „Föld Órája” rendezvényhez kapcsolódóan lezárják a Lánchidat. Az erre közlekedő autóbuszjáratok forgalmában éppúgy változásokra kell számítani, mint az autóforgalomban.

Március 31-én, szombaton lezárják a közúti forgalom elől a Lánchidat a „Föld Órája” rendezvényhez kapcsolódóan. Emiatt a közúti forgalom nem használhatja a hidat 16 és 24 óra között. A Széchenyi István téren sávlezárásokra kell számítani, de a hidat nem érintő irányok forgalma zavartalan lesz majd, Clarck Ádám téri körforgalomban sem lesz korlátozás.

A 16-os és a 105-ös autóbuszok 15 órától üzemzárásig a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon fognak közlekedni. Pest felé a Széchenyi István tér, Buda felé a Hild tér és Széchenyi István tér megállók maradnak ki. A 16-os buszok végállomása a korlátozás idején az Erzsébet térről átkerül a Kiskörútra, a villamos-végállomás mellé, a 109-es autóbuszok Kőbánya irányú megállójába.

A 16-os és a 105-ös buszok a terelt útvonalon Buda felé a Ferenciek terén (7-es autóbuszcsalád megállóhelyén), az Erzsébet híd, budai hídfő (8-as autóbuszok megállóhelye) és az Ybl Miklós téren (86-os autóbuszok megállóhelyén) állnak meg. Pest felé a Szarvas téren (a 86-os autóbuszok megállóhelyén), a Döbrentei téren (a 86-os autóbuszok megállóhelyén), az Erzsébet híd, Pesti hídfőnél (a 8-as autóbuszok megállóhelyén) és az Eötvös téren (a 2-es villamospótló autóbuszok megállóhelyén, az alsó rakparton) állnak meg a járatok.

A 16-os busz terelt útvonala

A 16-os busz terelt útvonala

A 105-ös busz terelt útvonala

A 105-ös busz terelt útvonala

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a rendezvény idején a forgalom zavartalan legyen, azonban az erre közlekedőktől a terelések és lezárások okozta kellemetlenségek miatt türelmüket kérjük és köszönjük!

Budapest, 2012. március 30.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.