Közlemények

Felkerülnek a kőkonzolok a Margit hídra

Elkészült a Margit híd (kiskép)

Megkezdődött a kőkonzolok elhelyezése a Margit híd mindkét oldalán. A munkák miatt február 5-ig, vasárnapig több alkalommal kisebb forgalomkorlátozásokra kell számítani a hídon az autósoknak, a kerékpárosoknak és a gyalogosoknak.

2012. január 10-én, kedden megkezdődött a kőkonzolok elhelyezése a Margit híd mindkét oldalán. A nyolc darab, egyenként csaknem egy tonnás díszítőelem 2012. február 5-ig, vasárnapig kerül rendeltetési helyére. A konzolokat a szakemberek a híd pesti és budai oldalán található pillérekhez és támasztóelemekhez rögzítik.

A munkavégzés miatt a pesti oldalon január 10. (kedd) és január 22. (vasárnap) között; a budai oldalon pedig január 28. (szombat) és február 5. (vasárnap) között kell a munkák függvényében időszakos forgalomkorlátozásra és a járda, valamint a külső sávok lezárására számítani.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkák a lehető legkevésbé zavarják az erre közlekedőket, de a szükséges forgalomkorlátozások miatti esetleges kellemetlenségek miatt köszönjük türelmüket!

Budapest, 2012. január 12.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.