Híreink

Átmenetileg szünetel a városligeti buszparkoló működése

A Budapest-Bamako Rally rajtja miatt átmenetileg, 2012. január 11. és 14. között szüneteltetjük a városligeti turistabusz-parkoló működését.

Január 14-én 8 órakor elindul a 2012-es Budapest-Bamako Rally az 56-osok teréről. Az előkészítő munkálatok biztonságos lebonyolítása érdekében a szervezők 2012. január 11-én 0 órakor lezárják a Budapesti Közlekedési Központ által üzemeltetett, az Olof Palme sétány–Műcsarnok–Dózsa György út által határolt területen található buszparkolót. A várakozóhelyeket január 15-én 0 órától vehetik ismét igénybe a járművezetők, miután a terület eredeti állapotának visszaállítása befejeződött. A verseny startja nem érinti a Műjégpálya közelében lévő turistabusz-megállót, így az zavartalanul üzemel.

A Fővárosi Önkormányzat 2011. július 25-én nyitotta meg a buszparkolót a turisztikai, környezeti és kulturális szempontból kiemelt értéket képviselő Városligetben. A parkolási feltételek kialakítására a BTDM Nonprofit Kft., a Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Közlekedési Központ, a Fővárosi Közterület-felügyelet együttműködésével került sor.

Kategória: Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.