Közlemények

Hétvégén lezárásra kerül a Margit hídi hídfőknél a budai és a pesti alsó rakpart, szombat hajnalban pedig korlátozások várhatók a Margit hídon is

Margit híd villamossal

A Margit híd felújításához kapcsolódó állványbontási munkálatok miatt a pesti és a budai alsó rakpartokat lezárják a hétvégén, szombat reggeltől vasárnap délutánig. A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a lehető legrövidebb ideig legyenek zárva az érintett útszakaszok, azonban a munkák elvégzése forgalomkorlátozás nélkül nem biztosítható.

A Margit híd felújításához kapcsolódó állványbontási munkálatok miatt, balesetvédelmi okokból lezárásra kerül a budai és a pesti alsó rakpart a hétvégén, a Margit híd hídfői alatti szakaszon. A zárás 2011. szeptember 24-én, szombat reggel 7 órától szeptember 25-én, vasárnap 17 óráig tart majd. Ebben az időszakban csak a felső rakpartokon keresztül kerülhető ki az alsó rakpart lezárt szakasza a hídfők alatt.

A Margit híd felújításának jelenlegi fázisában szükséges elvégezni a villamosközlekedés okozta dinamikus terhelésekkel kapcsolatos ellenőrző méréseket is. A mérések végrehajtására 2011. szeptember 24-én, szombaton hajnali 1 és 5 óra között kerül sor. A közúti közlekedést jelzőőrök segítségével a mérések idejére megállítják majd a szakemberek néhány percre, viszont a gyalogos és kerékpáros közlekedés zavartanul folyhat. A BKK döntése nyomán május óta éjszaka is közlekedő 6-os villamos forgalmában is előfordulhat 1-2 perces akadályoztatás a mérések idején.

A munkák okozta kellemetlenségekért a közlekedők szíves türelmét és megértését kérjük!

Budapest, 2011. szeptember 23.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.