Közlemények kategória bejegyzései

Újra a forgalomé a budai rakpart Lágymányosi híd és Halász utca közötti szakasza

Budai rakpart
Újra a forgalomé a budai rakpartÚjra a forgalomé a budai rakpart
 

A Budapesti Közlekedési Központ és a Főváros mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb újra átadja a forgalomnak a budai és a pesti alsó rakpartot.
Az FKF Zrt. tájékoztatása szerint a takarítási munkálatok befejeztével ma 14.30 órától újra átadják a forgalomnak a budai rakpart Lágymányosi híd és Halász utca közötti szakaszát. A további szakaszok megnyitása […]

Kategória: Közlemények | Címke: , , | Szóljon hozzá most!

A Duna áradására tekintettel mégsem zárják le délután a Lánchidat

A Duna áradására tekintettel Tarlós István főpolgármester kezdeményezésére a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) felülvizsgálta a ma délután a Lánchídon tartandó „Földmentő Akció” című program helyszínét és kérte, hogy a rendezvényt az eredeti tervektől eltérően ne a Lánchíd úttestén, hanem a járdán tartsák meg, így elkerülhető a híd lezárása.
A Duna áradása következtében ideiglenesen lezárt rakpartok miatt […]

Kategória: Közlemények | Címke: , , , | Szóljon hozzá most!

Közös erővel a bliccelők ellen: a főváros cégei összefogtak a hatékonyabb jegyellenőrzés érdekében

Jegyellenőrzés a villamos megállóban
Közös erővel a bliccelők ellenKözös erővel a bliccelők ellen
 

A főváros új vezetése és a Budapesti Közlekedési Központ által kezdeményezett és az Országgyűlés által elfogadott törvénymódosítás alapján a budapesti tömegközlekedési eszközökön 2011. január 11-étől a közterület-felügyelők is részt vesznek a jegyellenőrzésben. Az eredményes munka érdekében a jövőben sokkal szorosabb együttműködés várható a Fővárosi Közterület-felügyelet, a BKK és a BKV között.
A közösségi közlekedéssel utazók közül […]

Kategória: Közlemények | Címke: , | Szóljon hozzá most!

Forgalmi változások a mai, Operaház előtti demonstráció miatt

A mai napon 18.00 és 23.30 között a VI., Andrássy úton az Operaház előtt demonstrációt tartanak. Az előkészületek miatt már 15 órától változik a közösségi közlekedés megszokott rendje. Forgalmi változásokra kell számítani a 105-ös autóbuszok és a kisföldalatti vonalán, de a rendezvényen résztvevők számától függően a 70-es, 78-as trolibuszok útvonala is módosításra kerülhet. A rendőrség […]

Kategória: Közlemények | Szóljon hozzá most!